Wolters Makelaars Kantoor

Verzekeringen & Hypotheken

Wilt u ook zekerheid van een 100% betrouwbaar hypotheekadvies en een verzekering die het beste bij uw huidige en toekomstige situatie past? Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Hij wijst u niet alleen op de mogelijkheden, maar confronteert u ook met de onmogelijkheden!  

 

Betrouwbaar, duidelijk en persoonlijke aandacht, dat zijn de kenmerken van onze adviseurs.

 

 

Verzekeringen

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de belangen, die u als relatie aan ons toevertrouwt en wij behartigen deze naar beste kunnen. Goede verzekeringen beschermen u tegen de financiële gevolgen van schadelijke gebeurtenissen als storm, brand en inbraak, of (erger) letsel, invaliditeit en overlijden. Onze verzekeraar staat altijd voor u klaar!

 

Wij kunnen u behulpzaam zijn op een breed terrein aan financiële diensten zoals: 

-          Particuliere en zakelijke schadeverzekeringen

-          Hypotheken en financieringen

-          Levensverzekeringen

-          Sparen en Beleggingsproducten

-          Pensioenen


 

Hypotheken

Er zijn maar weinig momenten in uw leven waarop u een zo’n zwaarwegende beslissing neemt als het afsluiten van een hypotheek. U gaat immers een verplichting aan voor een periode van zo’n dertig jaar! Een verplichting waaraan u niet alleen nu moet kunnen voldoen, maar ook later. Bij het aangaan van een hypotheek dienen meerdere aspecten te worden uitgezocht. Inkomen, vermogen en eventuele daarbij komende risico’s dienen logisch met elkaar samen te hangen. Daarom belichten wij bij een financiering van een huis meer zaken  dan alleen de hypotheek. De hypotheeklast moet binnen uw budget passen. Eventuele gezinsrisico’s moeten zoveel mogelijk vermeden worden.

 

Makelaarskantoor Wolters is onafhankelijk zodat wij  u optimaal kunnen adviseren. Wij voldoen aan de Wet Financieel Toezicht (WFT) en werken conform  de richtlijnen zoals die in deze wet zijn beschreven.

 

Er zijn vele vormen van hypotheken. Dit maakt het voor u niet makkelijk.

Wij loodsen u met onze expertise op duidelijke wijze door het oerwoud aan mogelijkheden.

 


FUNDA