Wolters Makelaars Kantoor

Particuliere Verzekeringen Zakelijke Verzekeringen

Particuliere Verzekeringen

Wolters Assurantiën is een onafhankelijk verzekeringsadviseur. Dit houdt in dat wij niet gebonden zijn aan één enkele verzekeringsmaatschappij maar uw verzekeringen onder kunnen brengen bij diverse verzekeringsmaatschappijen. Uit deze aanbieders kunnen wij voor u een aanbod selecteren dat goed aansluit bij uw persoonlijke wensen. Hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat wij u de meest complete verzekeringen met uitstekende voorwaarden tegen een gunstige premie aan kunnen bieden.


Uw verzekering bij Wolters Assurantiën

Indien u besluit de verzekeringen af te sluiten via Wolters Assurantiën, dan bent u er in ieder geval van verzekerd dat u een deskundige partner in huis haalt. Wij bestaan immers al 30 jaar en beschikken over de benodigde ervaring en diploma's op het gebied van verzekeringen. Wolters Assurantiën staat dan ook garant voor een professioneel advies op maat.

  

Graag adviseren wij u welke verzekeringen het beste op uw persoonlijke situatie aansluiten. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u. Wij begrijpen dat u als "particulier" door de bomen het bos niet meer ziet in dit enorme oerwoud van verschillende aanbieders en de daarbij behorende producten.   

 

Wij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

 

Heeft u interesse?

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en een professioneel advies. 

 

Makelaarskantoor Wolters
Boenerstraat 2
5913 VE Venlo

Telefoon:  077 - 3541690
info@makelaarwolters.nl

FUNDA