Wolters Makelaars Kantoor

Taxatie Aankoop Verkoop Huur&Verhuur Verzekeringen & Hypotheken Bedrijfsonroerend goed Contact

Taxatie

VastgoedCert-makelaars/taxateurs voldoen aan hoge vakbekwaamheidseisen. Het is een onafhankelijk en branchebreed platform dat zorgt voor de registratie van gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

 

Onze taxaties worden uitgevoerd door:

 

Dhr. N.J.C. Wolters

bouwkundig ingenieur / Register makelaar-taxateur RMT en Register Taxateur RT ingeschreven in het Register VastgoedCert te Rotterdam /Lid van VBO, zowel actief op de woningmarkt als de bedrijfsonroerendgoedmarkt regio Venlo e.o.

 

U kunt bij ons ook terecht voor NWWI-rapporten.

 

 

Taxatie Wonen

 Een taxatie kan verschillende doelen hebben. Dat heeft te maken met het feit dat een woning verschillende soorten waarden heeft. Een verkoper die zich afvraagt wat een goede vraagprijs is, wil een andere waarde weten dan een verzekeringsmaatschappij die de herbouwwaarde wil achterhalen. Wij onderscheiden o.a. de volgende waardebegrippen: 

 

-     Marktwaarde:

Als u wilt weten wat een woonhuis opbrengt bij aankoop of verkoop, vraagt u naar de marktwaarde.

 

-    Opinie van de executoriale verkoop:

Heeft u een hypotheek nodig, dan is de bank geïnteresseerd in de opinie van de executoriale verkoop (voorheen executiewaarde). Dit is de waarde die de woning opbrengt bij een gedwongen verkoop, als u bijvoorbeeld de rente of aflossing van uw hypotheek niet meer kunt betalen.


-     Herbouwwaarde: 

Een verzekeringsmaatschappij wil de herbouwwaarde van uw woning achterhalen zodat de verzekerde waarde in de polis kan worden opgenomen en de jaarpremie kan worden vastgesteld.

 

-     Waarde in het economische verkeer:

De belastingdienst wil de waarde in economisch verkeer van uw woning weten, onder meer om de vermogensbelasting en het huurwaardeforfait te kunnen vaststellen. Deze waarde wordt bepaald aan de hand van de WOZ.

 

-     Successie / Inboedeltaxatie

Wij verzorgen taxaties voor successie en stellen de waarde van de bezittingen vast voor de successieaangifte. 

 

-     Scheiding en verdeling mede-eigendom

Wij ondersteunen de verdeling van uw (mede)-eigendommen.

 

 

Taxatie Bedrijfsonroerendgoed

U wilt de waarde weten van uw bedrijfs- of beleggingsobject?

Ing. N.J.C. Wolters, Register Makelaar-Taxateur RMT en Register Taxateur RT, ingeschreven in het Register van VastgoedCert te Rotterdam, lid van VBO, verzorgt voor u een complete en professionele rapportage toegespitst op het doel van de taxatie.

 

Wolters Bedrijfsonroerendgoed:

-  is uitstekend op de hoogte van de meest actuele marktontwikkelingen

-  wordt erkend door geldverstrekkende instellingen, banken, verzekeringsmaatschappijen etc.   

-  Stelt taxatierapporten op conform de uniforme eisen en rekenmethodes.

  

Wij bieden:

Wolters Bedrijfsmakelaars adviseert, taxeert en bemiddelt bij koop/huur en verkoop/verhuur van commercieel vastgoed. Tevens adviseren wij bij de aan- en verkoop van commerciële beleggingsobjecten. Vanuit onze onafhankelijke positie bieden wij u een uiterst objectief en realistisch waardeoordeel van het te taxeren onroerend goed.

 

 

NWWI

NWWI-Taxatierapport nodig?

Het NWWI is opgericht om financiers en consumenten zekerheid te bieden over de waarde van woningen. Makelaarskantoor Wolters heeft als betrouwbaar taxateur de bevoegdheid om NWWI-taxaties uit te brengen.

Wij waarborgen uw belangen!

 

Voor het aanvragen van het taxatierapport kunt u gebruik maken van het Taxatie Aanvraagformulier.

 

 

Taxatie aanvragen

Taxatie formulier

 
Te taxeren object overnemen van opdrachtgever
Opmerkingen  
 

* Verplicht Veld

FUNDA