Wolters Makelaars Kantoor

Taxatie Aankoop Verkoop Huur&Verhuur Verzekeringen & Hypotheken Bedrijfsonroerend goed Contact

Contact

 

Welkom bij Makelaarskantoor Wolters, al jaren een begrip in Venlo!

Al meer dan 30 jaar in het vak! Betrouwbaarheid, duidelijkheid en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel.

De eigen wensen en specifieke benadering zijn daarin kenmerkend. Dit vraagt om persoonlijke aandacht en vooral om een duidelijk en helder advies. Onze ruime ervaring en vakkennis gebruiken we om te komen tot een betrouwbaar en gedegen advies voor een langdurige relatie met u als opdrachtgever.   


Dhr. N.J.C. WoltersGeboren in 1951, beëdigd makelaar-taxateur onroerende zaken, is na zijn bouwkunde studie aan de Hogere Technische School in Heerlen, als bouwkundig ingenieur in dienst getreden bij Wilma Projectontwikkeling/ Vastgoed in Weert. Hij was daar verantwoordelijk voor nieuwbouwprojecten.

In 1981 heeft hij zich in Venlo gevestigd als zelfstandig makelaar-taxateur met naast de makelaardij ook een divisie verzekeringen en hypotheken. Hij heeft zich vooral gefocust op het leveren van kwaliteit door het vergaren van kennis en jaren expertise. De combinatie bouwkunde en makelaardij is bij een taxatie van grote meerwaarde en geeft zekerheid over de bouwkundige staat.  

 

Dhr. N.J.C. Wolters is gekwalificeerd en gecertificeerd als:

-    Register Taxateur RT

-    Register Makelaar Taxateur RMT

-    Vastgoed Taxateur RVT

-    Bouwkundig ingenieur

-    Hypotheekadviseur


Mevr. C.T. Wolters-Delemarre, werkzaam in de makelaardij, verantwoordelijk voor het secretariaat. Naast de dagelijkse gang van zaken zoals u welkom heten en voorzien van een prima kopje koffie is er uiteraard het directe klantencontact. Door aspirant kopers/huurders adequaat te informeren over de objecten en tevens te vragen naar hun wensen verstrekt zij het makelaarsteam de benodigde informatie.

 

 

                                                                                    

FUNDA